Katedra Technologii Węglowodanów
i Przetwórstwa Zbóż
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Pracownicy
Skład osobowy
12 662 47 47
dorota.gumul@urk.edu.pl
12 662 48 01
wiktor.berski@urk.edu.pl
12 662 48 52
krzysztof.buksa@urk.edu.pl
12 662 47 70
jaroslaw.korus@urk.edu.pl
12 662 47 81
st.kowalski@urk.edu.pl
12 662 48 52
magdalena.krystyjan@urk.edu.pl
12 662 48 01
rafal.ziobro@urk.edu.pl
dr inż.
adiunkt
kierownik pracowni piekarsko-cukierniczej w Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności
12 662 47 47
dorota.litwinek@urk.edu.pl
12 662 47 47
renata.sabat@urk.edu.pl
12 662 47 47
katarzyna.szary-sworst@urk.edu.pl
12 662 47 47
anna.wywrocka-gurgul@urk.edu.pl