Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Technologii Węglowodanów
   i Przetwórstwa Zbóż

    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło
Resetuj

Skład osobowy

dr hab. inż.
profesor uczelni
Kierownik Katedry
12 662 47 47
dorota.gumul@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 48 01
wiktor.berski@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 48 52
krzysztof.buksa@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 47 70
jaroslaw.korus@urk.edu.pl
12 662 47 81
st.kowalski@urk.edu.pl
12 662 48 52
magdalena.krystyjan@urk.edu.pl
12 662 48 01
rafal.ziobro@urk.edu.pl
12 662 47 74
marek.kruczek@urk.edu.pl
adiunkt
kierownik pracowni piekarsko-cukierniczej w Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności
12 662 47 47
dorota.litwinek@urk.edu.pl